andrasidantack

2009-11-06
13:33:45

dag 75
det ar nagon lukt som sprider sig har i korridoren, tror minsann att det ar lunch pa vag! and it smells loooovley!
idag pa lektionen skrev jag en lang saga pa italienska och den blev ganska bra, fick till och med lite berom av min kritiska larare som vanligtvis bara brukar tycka att jag ar korkad.
och jag laste klart the Gift och den var helt sjukt konstig, inte alls en sadan lattsam romantisk komedi som jag trodde att den skulle vara men bra anda. nu ar jag helt boklos och det kanns tomt i hjartat, ska borja titta igenom lite bocker jag fatt lana som jag tycker verkar kassa. har kanske domt dem for tidigt och borde ge dem en chans.
i helgen behover jag verkligen stada. far verkligen panik pa att de italienska tjejerna faller har i langenheten varre an hundar, hela lagenheten ar full och det ar helt sjukt ackligt. stror sina tappade har omkring sig pa detta viset, inte okej. dessutom tar de aldrig ut soporna sa det ar en uppgift som dagligen lamnas at mig. italienska, bortskamda snorungar. annarlunda an hemma ar det iallafall har ska jag saga er, pa det flesta satt.

inatt dromde jag en lang och konstig drom. det borjade med att jag och peter var pa en flotte ute pa havet. fran flotten sag vi hawaii och en jattestor byggnad som helt plotsligt exploderade. nar vi kom iland fick vi hora att det var en revolution pagang pa hawaii. en revolution mot att de flesta som styrde pa hawaii var amerikaner och inte obor. trots revolutionen var allt jattelungt och jag och peter skulle medvarka i nagra olika filminspelningar. det var varmt och skont och det var snygga killar som raggade pa mig. den egentliga anledningen till att vi var pa hawaii var for att vi bara tankte "svinga forbi" nagra dagar innan vi akte till chicago och hanna. for det ar ju sa nara! en roligt drom var det iallafall.
det regnade imorse och jag fick tillfalle att anvanda min regnkappa som mamma skickat. det var mysigt och jag kande mig fin, dessutom tjanade den sitt syfte mycket val.

idag har jag vart har 75 dagar och har 36 dagar kvar, borjar bli dags for att tanka pa julklappar och det kanns helt sjukt. och igar tande de ljusen har overallt i staden, det ar jattemysigt och jattefint! hurra!

puss

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: