andrasidantack

2009-11-12
13:30:14

dag 81
idag ar dag 81 och jag har exakt en manad kvar. herregud! helt sjukt!
igar kom jag pa att jag borde kopa nagra kokbocker med mig hem och har hittat en som ar jattefin och dyr och nagra andra som ar lite billigare och tjocka, ska nog kopa tva, tre att dra med till hemlandet.
jag ar ledsen for att det finns sa lite har som kanns som bra presenter. kommer antagligen sluta med att jag tar med mig godis hem sa som jag gor fran alla lander. vad annars kan man vilja ha?

har suttit och kollat lite pa universitet i usa och kommit fran till att jag behover nagon kunnig att prata med. men vem? behover en syo av nagon slag som ar specialiserad pa usa och som vet vart de bra och kanske ocksa lite billigare universiteten finns. vill garna vara i narheten av chicago men inte nodvandigtvis I chicago. kanske utanfor nanstans eftersom att jag ocksa garna vill att det verkligen ska kannas sadar som ett college med grasmattor och campus och allt sadant. VEM SKA JAG PRATA MED? VEM SKA JAG VANDA MIG TILL?
HJALP

ikvall ska jag pa pilates och det ska bli skont. har ont i huvudet och behover luft och min fina lunchmacka. igar handlade jag over disk i min mataffar for forsta gangen. det var roligt och gick bra. hem gick jag med en spansk salami som smakade lite som prickikorv. kanske inte den smaken jag ville ha men jag ska forsoka igen, ska kopa ost och prusciutto cotto och mer salami saklart. Hurra!
nu borjar det seriosa julklappsletandet har ocksa, speciellt nu nar jag insett att jag ar hemma om en manad och maste hinna kopa och fixa lite innan dess. helt galet.
jag tanker, som vanlig, for mycket idag och love springer, som vanligt, in och ut ur hjarnan konstant. ovar pa att kontrollera mina tankar och ha makt over dem istallet for tvartom. jag gor verkligen framsteg men ibland orkar jag inte kontrollera allt och da kommer han gaendes som vanligt. det straffar sig alltid nar jag ar lat sadar for da brukar jag bli ledsen. sitter hulkandes och haller i mig teet som varmer och laker inifran. vad skulle jag gora har utan te? har i salerno har jag inget som ar tryggt och sakert och mina dagliga koppar med te har snallt fatt fylla den platsen som love, mamma och alla andra dar hemma vanligtvis har. det funkar inte lika bra med varmer fint for en stund. dessutom har jag ju nu ocksa efter tre manaders letande hittat chai och det fick mitt hjarta att le!

nu ska jag ut i solen-som-gatt-i-moln och lasa min bok. sa gar det, you snooze you loose!
borde skippat sista lektionen och gatt ut i solen medan den fortfarande var ute och varm! damn it!

langtar efter sverige, hemmet och familjen och snart ar det dags, kan inte riktigt fatta!

HURRA!

Kommentar:
#1: Martina

Du kan börja med att gå hit: http://www.utbildning.gu.se/student/studieinformationochstudievagledning/



Även om de främst ger vägledning kring studier i Sverige tror jag de vet vart du ska vända dig för mer info om studier utomlands!



Kolla även dessa:

http://www.syoguiden.com/utlandsstudier/

https://www.studera.nu/studera/313.html



PUSS!

2009-11-12 @ 14:28:24
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: