andrasidantack

2009-11-26
15:27:02

dag 95; lite senare
min kusin har pa www.dagenasikter.blogg.se kommit med annu ett snilleblixtinlagg. jag skams ogonen ur mig nar jag laser och forstar inte alls.
geniet skriver sahar;
Jag tycker att alla borde förstå att ska Sverige fortsätta vara det land vi har idag borde alla vara borgliga. Alla måste förstå att det är företagen och entreprenörerna som gör att Sverige går framåt, det är dom som gör att vi kan ha den tryggheten i Sverige som vi har.

undrar om hon vet att sverige aldrig hade vart ett sadant bra och sakert land som det ar utan var socialistiska historia. att sverige har vart mer eller mindre socialdemokratiskt de senaste 100 aren och att det ar det som har gjort att sverige ar ett tryggt, jamnstallt och rikt land. jag undrar om hon vet att skulle alla i sverige vara borgerliga sa som linn vill sa ar sverige snart ett mini-usa (vilket jag tycker ar helt sjalvklart att vi inte vill ha..)

jag forsoker att inte tanka pa love for mycket. forsoker att inte prata om honom heller for jag ser hur evelina och annie utbyter trotta blickar. jag ar tjatig. men jag ar ju sa oandligt, tontigt, olyckligt kar och allt har i varlden paminner mig om den jag alskar. men jag maste sluta. sluta mig som en mussla.
Jag har hört att du träffat nån
Och den här gången är du riktigt säker
Och jag hatar att jag älskar dig
Älskar dig så mycket att jag hatar mig

jag laser texten till en sa otroligt bra lat som far mig att tanka pa min bror och som far mig att tanka pa love.
har det nansin gjorts en mer korrekt dumptext an den som The Streets har skrivit i Dry Your Eyes?



jag ar inte sa deppig idag egentligen. carlo skrev till mig och sa att vykortet hade kommit fram och det gjorde mig glad. jag hoppas att han forstod min knaggliga italienska.
jag och evelina sitter och kollar pa packat&klart nar de ar i kiruna och det ar komiskt. i sommar vill jag aka dit. kanske midsommar i skogsnas och sedan taget upp for att det riktiga hardcore-norrland och midnattsol och allt vad det innebar. haftigt som fa.
imorgon bjuder skolan pa lunch for tredje gangen och jag hoppas pa nagot gott. sjalv har jag atit spagetti med spenat tva dagar i rad och mitt kylskap har har aldrig vart sa tomt. pa lordag blir det storshopping pa marknaden!
puss

Kommentar:
#1: Martina

Man kan inte säga hur Sverige hade varit idag om det INTE varit socialistiskt de senaste 100 åren. Varken bu eller bä. Det finns så mycket som kan påverka utvecklingen i vilken riktning som helst.



Jag gillar inte det kapitalistiska grundtänket, jag gillar inte den starkes rätt och en ideologi som går ut på att den som inte orkar får skylla sig själv.



Men jag ogillar tron på en enda väg som den enda RÄTTA och SANNA precis lika mycket. Oavsett om man anser att det är socialism eller kapitalism som är det RÄTTA och SANNA...

2009-11-26 @ 15:55:55
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: