andrasidantack

2010-05-12
11:39:50

free fallin'
har några riktigt jobbiga dagar bakom mig och idag är inget undantag.
efter att jag nu träffat love ett par gånger med början första maj så har det blivit endel funderande på det. jag funderar på vad jag önskar och vad jag vill. jag önskar och ber aktivt om att det ska bli vi igen även om jag inte vet om ens jag vill det längre. det är bara lättare så. lättare att klamra sig fast vid det som jag vet var gott även om det kaske inte är av godo nu. enklare att drömma sig tillbaka än att ta steget ut i något okänt.
det är struligt hemma. jag önskar jag slapp bo här. jag önskar jag hade folk i alingsås jag kunde bo hos. vänner.

ångestdrömmarna är på intåg igen. vaknar svettig och söndrig. rivmärken över bröstet. drömmar där jag springer omkring i ett kolsvart mörker. drömmar där alla är borta eller påväg bort för att lämna mig.
igår såg jag en skog som var heltäckt med vitsippor och för första gången på otroligt länge så fick det mig att tänka på något som inte hade med love att göra. vitsipporna associerades inte med love. det är ovanligt.
everywhere I turn I see you.

jag ska gå till gymmet och försöka träna bort ångesten. det funkar ibland fast mest bara den tiden när jag är där. när jag kommer ut är jag lika genomdränkt och olycklig som vanligt.

när jag pratar med mamma och pappa om att jag tror att det mesta kommer ifrån våra föräldrar och vår uppfostring, både bra och dåligt, tittar pappa på mig och frågar hur det kommer sig att bara jag har blivit "sånhär" om det nu stämmer. han menar hur det kommer sig att bara jag har blivit en fuck up och dom andra har klarat sig så bra. precis som att jag läste i min journal från BUP att pappa tror att jag är "sånhär" för att få uppmärksamhet.
tack.

Kommentar:
#1: Martina

Mycket avgörs av uppfostran. Men en bit avgörs av den kemiska balansen i kroppen. Och jag skulle tro att din är i olag. För lite serotonin!



Kemin påverkar hur vi tacklar livet, precis som uppfostran och erfarenheter gör. Är glaset halvfullt eller halvtomt?

2010-05-26 @ 15:13:14
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: