andrasidantack

2011-02-03
22:58:42

au revoir
det var riktigt längesedan jag skrev här nu och antagligen blir dethär ett farväl.
jag pratade med min syster för några dagar sedan om att hennes blogg var död varpå hon sa, helt sanningsenligt, att min var död likaså. det stämmer att den är död. någon dag senare skrev min syster följande sak till mig;

Känns som om du ÄR på "andra sidan" nu
så du kanske bara skulle posta ett "hejdå"-inlägg
och tala om att du är framme ;)

det är intressant med mål. ibland strävatr man så mycket framåt och bortåt att man glömmer bort vad som är själva målet. vad det egentligen var man ville hamna och vad man ville komma bort från.
även om jag tror att detta livet är ett ständigt arbete för att utvecklas och växa så har jag insett att jag växt otroligt mycket sedan jag flyttade upp till norrland.
jag har för första gången i mitt liv kunnat fokusera på migsjälv.
jag har lärt mig att jag kan sitta ensam i en vecka och tycka det är helt okej och
jag har lärt mig att jag tycker om människor mer än vad jag trodde.
jag har lärt mig att det finns mycket saker jag behöver arbeta hårt på och mycket saker som jag valt att fokusera på som egentligen inte har vart problemet med mig.
jag har lärt mig att se skillnad på min ångest och annans ångest.


jag vet inte om jag skulle säga att jag är framme på andra sidan, kanske just för att jag inte vet om vi nånsin kommer fram men jag skulle vilja säga att den andra sidan av denna bloggen är nådd.

jag skulle vilja säga att vi ses igen men jag hoppas faktiskt inte att vi gör det, jag skulle aldrig önska någon gå igenom vad jag gått igenom och jag hoppas att jag lärt mig nu att jag ska sluta gräva mina egna gropar och hoppa ner i dem.

live well and prosper.