andrasidantack

2012-06-30
19:14:54

Något nytt
Jag är på andra sidan havet, långt in i landet, i en stor stad med åska som mullrar oftare än inte och värme som trycker sig in i min kropp genom en trött hud. Jag har varit i Chicago i 11 dagar och har sex veckor kvar.
Läser queerstudier på bibeln på distans, hoppas komma igång med arbete i något av stadens soppkök och njuter av att prata dålig amerikanska och se på vackra människor.
Bor hos syster och tillhörande man i ett fantastiskt hus i ett fantastiskt område som kallas Ukranian village och som ligger några kvarter bort från hipsterområdet wicker park vilket är FYLLT av snygga människor på snabba cyklar.
Plöjer bibeln och serien freaks and geeks om vartannat, hinkar vatten och kommer sova nästan åtta veckor på en luftmadrass, livet på en pinne helt enkelt!
Jag kan inte garantera stadiga uppdateringar eller fartfyllda äventyr, mest bara låta er vara medresenärer under min svettiga sommar i en av USAs största städer.
Av er ber jag vänligast att inte bläddra bak i arkivet, bloggen har jag skrivit i till och från under flera år men huvudsakligen under tiden då jag försökte kurera från uppbrottet efter den senaste kärleken. Som de flesta av er vet gick tog det lång tid och var tämligen brutalt och något som jag helst ser att folk inte läser om i dagsläget. Hoppas att det respekteras.
Välkommen!